ieftin cazare Budapesta vacante Ungaria, SPA Ungaria
InfoTravelUngaria

vrem un like! blog INFOTRAVELROMANIA Twitter InfoTravelRomania YouTube InfoTravelRomania
   
 
Sunteti aici: Home - Ungaria - orasul Hajduszoboszlo


Bai termale Hajduszoboszlo

Anual vin la Hajduszoboszlo sute de mii de turisti dornici de vindecare in cel mai mare complex de bai din Ungaria si Europa Centrala. Este paradisul iubitorilor de apa si oaza celor bolnavi de reumatism.
bai termale Hajduszoboszlo

Complexul cu o intindere de 30 hectare atrage iubitorii de soare si apa, strandul de vara fiind deschis in perioada 01 mai - 30 septembrie . Intre cele 13 piscine toata lumea indiferent de varsta si de stil gaseste locul potrivit pentru relaxare, poate cel mai interesant bazin este cel care imita marea mediterana cu toate amanuntele ei: palmieri, mal cu nisip, vapor de pirati, balena etc
bai termale Hajduszoboszlo

In Aqua Parc sunt 9 feluri de tobogane al caror start se face de la o inaltime de 12 metri. Totodata sunt tobogane special amenajate pentru cei mici, sub 10 ani.

Baile termale, total renovate, sunt deschise tot anul si stau la dispozitia musafirilor cu peste 40 de tipuri de tratamente.


Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft.
(Managamentul turistic a orasului Hajdúszoboszló)
H-4201 Hajdúszoboszló, Pf.: 178
Mobil birou: +36 30 200 5665
Telefon: +36 52 558 928 Fax: +36 52 558 929
www.hajduszoboszlo.hu
www.facebook.com/hajduszoboszlo.a.feludulohely
www.plus.google.com/+HajduszoboszloHungary

Recreere în cel mai mare complex balnear din Europa, Hungarospa Hajdúszoboszló
Hajdúszoboszló este oficial clasificată ca staţiune balneară de excepţie a Ungariei.
Oraşul situat în partea estică a Ungariei se află în imediata vecinătate a vibrantului oraş Debreţin, la 220 km de Budapesta, 224 km de Cluj Napoca şi numai 73 km de Oradea. Ca rezultat al dezvoltării continue, localitatea a devenit dintr-un mic orăşel cea mai vizitată destinaţie după Budapesta.
harta Hajdúszoboszló, Ungaria

Inima tuturor activităţilor de tratament, wellness şi agrement din Hajdúszoboszló este apa. De efectele apei ce conţine iod şi săruri se pot bucura deja de opt decenii şi oaspeţii care vizitează staţiunea. Bazându-se pe apa termală - care este adecvată pentru boli reumatice, ginecologice, precum şi pentru cure suplimentare după traumatisme şi tratamente post-operatorii - se oferă în jur de 40 de tratamente medicale.

Ȋn Hajdúszoboszló se află cel mai mare complex balnear din Europa. Ştrandul şi băile termale sunt situate pe 30 de hectare, iar în perioada dezvoltării ample din perioada 2001-2002 s-a înfiinţat primul Aquapark din Ungaria, care a fost urmat în anul 2010 de inaugurarea centrului spa acoperit, Aqua-Palace.

Palatul acvatic Aqua-Palace, cu o extindere de 15.000 mp şi o atmosferă de excepţie, îi aşteaptă pe toţi membrii familiei cu o gamă largă de servicii, pe tot parcursul anului.

Complexul Aqua-Palace este compus din două clădiri: Clădirea cu bazine pentru îmbăiere şi Clădirea Surf. Ȋn cele două clădiri există condiţii de petrecerea a timpului liber pentru toate categoriile de vârstă. Există băi tematice, bazine pentru copii mici si bebeluşi, tobogane pentru copii. Punctul de plecare al unui tobogan se află la etajul 2 al clădirii iar sosirea se află la parter.

Palatul acvatic este legat printr-un coridor cu Băile termale.
Investiţiile vor continua şi în anul 2014!

Modernizarea Hungarospa va avea trei direcţii principale, în general lucrări care nu s-au realizat în cadrul investiţiilor anterioare. Va fi modernizată clădirea băii termale, vor fi renovate şi duşurile care aparțin de aceasta şi va fi înființată şi o mofetă artificială.
Pe teritoriul ştrandului va fi renovată piscina Omega, iar vechiul tobogan-spiral va fi dezmembrat. Iubitorii de aventuri acvatice se pot bucura, deoarece se va extinde Aquaparcul! În primul rând vor oferi divertisment acvatic pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 10 ani. Pe de altă parte, se extinde şi parcul de tobogane. Partea nouă va fi conectată cu cea existentă printr-un tunel, deoarece toboganele noi, care vor mări nivelul de adrenalină, vor fi construite pentru fanii acestora lângă piscina de înot.

Conform planurilor, investițiile se vor termina în sezonul estival al anului 2014, astfel gama bogată de servicii a complexului Hungarospa se va lărgi pe placul oaspeţilor.

Și încă o informație importantă: prețurile complexului balnear Hungarospa nu au crescut în acest an, şi se preconizează că vor fi similare şi anul viitor, http://ro.hungarospa.hu/hungarospa-preturi/aqua-palace

Turiştilor care sosesc în oraşul Hajdúszoboszló le stăm la dispoziţie cu o gamă variată de oferte de cazare, pentru informaţii detailate vizitaţi website-ul oficial a staţiunii http://hajduszoboszlo.hu/ro
Vă aşteptăm cu drag!

esti ghid de turism? inscrie-te acum!
oferte litoral Neptun
vacante litoral
oferte litoral 2019 Bulgaria, oferte litoral 2019 Bulgaria
Ungaria
descopera Ungaria!
Click aici pentru a beneficia de oferta de Early Booking litoral la care ai reduceri de pana la 30% daca rezervi acum vacanta ta pe litoral. Grabeste-te!
InfoTravelUngaria
Rezervari Mama Cozonacilor: +40 745 151 424
 
  Inapoi sus
InfoTravelRomania InfoTravelGrecia InfoTravelBulgaria vacante Turcia InfoTravelUngaria InfoTraveRomania Blog
totul despre Italia InfoTravelSpania InfoTravelAustria InfoTravelMalta.ro vacante exotice InfoTraveRomania .com


© 2019 All Right Reserved. "InfoTravelUngaria" is a registered trademark |
Contact portal turism InfoTravelUngaria: 0723 286 309 | office [@] infotravelromania.ro